Actualitate

CE Oltenia cumpără tone de detergent

CE Oltenia a lansat o procedură de achiziție pentru cumpărarea a circa 4700 kg de detergent. Acesta va fi distribuit în carierele miniere ale societății. 

Este vorba de detergent pulbere pentru mașini de spălat automate, ambalat în pachete a câte 10kg. Compania energetică a alocat circa 21 mii lei pentru cumpărarea de detergent. 

”Detergentul se folosește la spălarea/curățarea echipamentului salariaților, asigurarea igienei lucrătorilor participanți la procesele de muncă din sectoarele de extracție a cărbunelui, activități ce se desfășoară în condiții de contact a pielii cu: praf, cărbune, uleiuri, etc., în scopul prevenirii îmbolnăvirilor profesionale”, se arată în caietul de sarcini al achiziției. 

În document se mai arată și că ”prin achiziția produsului se asigură conformitatea cu prevederile CCM (n.red. Contractul Colectiv de Muncă)”. 

Pentru această achiziție, CE Oltenia va încheia cu furnizorul un contract pe o perioadă de 4 luni, însă livrarea va trebui făcută în maximum 30 de zile de la înregistrarea contractului. Compania primește oferte până în data de 14 februarie, ora 10.30, la secretariatul Sucursalei Miniere Târgu Jiu, prin fax sau e-mail. 

Vizualizări: 2,288

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: