Social

31 de blocuri din Târgu-Jiu vor fi anvelopate 

Mai multe blocuri din Târgu-Jiu au intrat deja în reabilitare termică. Primăria Municipiului Târgu-Jiu a făcut încă din vara anului trecut demersuri pentru finanţarea anvelopării a 31 de blocuri. 

Primarul Marcel Romanescu spune că Ministerul Dezvoltării suportă 60% din valoarea lucrărilor, iar municipalitatea 30%, iar cetăţenii nu mai trebuie să achite direct restul de 10%, acesta fiind suportat tot de Primăria Târgu-Jiu, care va recupera banii într-o perioadă de 5 ani, printr-o taxă de anvelopare. 

"Acțiunea de anvelopare a blocurilor din municipiul Târgu Jiu continuă fără întrerupere. Termenele de execuție vor fi, fără îndoială, respectate și așteptăm aprobarea finanțării pentru cele 31 de blocuri pentru care am depus deja proiectele. 

Vă reamintesc faptul că, în acest moment, Ministerul Dezvoltării suportă 60% din valoarea lucrărilor, municipalitatea 30%, iar cetățenii nu mai trebuie să achite restul de 10 procente pentru că acești bani sunt suportați tot de către Primăria Municipiului Târgu Jiu și vor fi recuperați ulterior, într-o perioadă de 5 ani, printr-o taxă de anvelopare", a scris Marcel Romanescu pe pagina de socializare.

Vizualizări: 2,316

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: