Actualitate

20 iulie, Ziua energeticienilor

Sf. Ilie este patronul spiritual al energeticienilor, fiind o zi importantă pentru salariații Complexului Energetic Oltenia.

Compania deține patru termocentrale în Gorj și Dolj, pentru care lucrează mii de salariați care astăzi sărbătoresc Ziua Meseriei.

Chiar dacă este o perioadă complicată pentru companie și un viitor incert pentru acest sector de activitate, trebuie să știm cu toții că astăzi s-ar stinge lumina în România fără energia pe cărbune.

Conducerea Complexului Energetic Oltenia transmite aprecieri și mulțumiri angajaților din termocentrale și le recunoaște munca grea.

”Producerea energiei pe bază de cărbune este una dintre cele mai dificile activități care solicită stăruință, tenacitate, curaj, profesionalism și, nu în ultimul rând, capacitatea de a face față situațiilor imprevizibile și priceperea de a se adapta cerințelor viitorului. În acest sens, transmitem urările noastre de succes în acțiunile necesare transpunerii în practică a masurilor ce se impun pentru continuarea activității la nivelul actualelor directive generate de schimbările climatice” se arată în comunicatul CE Oltenia.

Vizualizări: 1,332

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: