Social

„ Panterele“ CSM Târgu Jiu se impun clar la Rovinari

Junioarele 3 de la CSM Târgu Jiu au început anul 2024 cu o victorie. Fetele pregătite de Paula Martinescu au câștigat fără probleme confruntarea disputată în deplasare cu CS Jiul Rovinari, scor 35-19, la pauză 13-7. Meciul a contat pentru etapa 13-a din Seria H a Campionatului Național. 

Handbalistele noastre și-au trecut în cont o nouă victorie. În primul joc din acdest an, handbalistele pregătite de Paula Martinescu au trecut la pas de Jiul Rovinari și s-au apropiat la doar un punct de locul trei. Gorjencele sunt deja cu gândul la meciul de etapa viitoare, de la Târgu Jiu, cu CSM Vulcan. Meciul a început într-o notă de echilibru, cu un plus pentru formația din Rovinari, care a condus cu 4-3. A fost ultima dată în meci când gazdele au condus. Fetele pregătite de Paula Martinescu au pus stâpânire pe joc și au marcat de 6 ori consecutiv, pentru 4-9, în minutul 19. 4 minute mai târziu, CSM Târgu Jiu a urcat la +6 pe tabelă, scor 6-12. Ambele echipe au marcat pe final de repriză, astfel că la pauză CSM Târgu Jiu avea tot +6 în dreptul său, scor 7-13. 

Repriza secundă a a fost fost la discreția echipei din Târgu Jiu, acre și-a mărit constant diferența pe tabelă. S-a terminat 35-19 pentru CSM Târgu Jiu, care s-a apropiat la doar un punct de locul 3, ocupat de CSM Mihai Viteazul Vulcan, echipa cu care va juca etapa viitoare, la Târgu Jiu. 

Paula Pagnejer Martinescu, antrenoare junioare 3 CSM Târgu Jiu: ”Victorie clară împotriva echipei din Rovinari, un suscces care ne încurajează pentru meciul următor, de acasă, împotriva contracandidatei din Vulcan. Cu Rovinari a fost un meci de uzură, un antrenament reușit, și pe această cale felicit fetele pentru jocul prestat. Mulțumim părinților și conducerii clubului pentru suport și încurăjari. Forza Panterele!”

CSM T RGU JIU: Yasmina Sfiea, Andrada Văduva, Cleopatra Pîslaru 7g, Raisa Pagnejer 15g, Daniela Țoțan 5g, Ștefania Chimerel, Raisa Ion 2g, Gabriela Anuțoiu, Alexia Vîrțan 1g, Diana Ștefu, Anastasia Găvănescu, Antonia Vârțan, Maria Cojocaru 5g, Carla Logăscu, Ștefania Ciobanu. Antrenoare: Paula Martinescu.

 

Vizualizări: 581

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: