Ultima oră

FCU Craiova dispută joi meciul decisiv cu Sepsi

FCU Craiova are programată joi confruntarea decisivă pentru calificarea în play-off, o calificare la care nu mai spera înainte de numirea antrenorului Nicolo Napoli.

Cu excepția unui meci pierdut, cel cu Hermannstadt, oltenii au avut  un parcurs bun în acest an, cu cinci victorii și două rezultate de egalitate. 

Faptul că au ajuns să se lupte pentru un loc de play-off nu a mai surprins pe nimeni iar acum calificarea depinde doar de un joc, cel cu Sepsi. 

Înaintea meciului decisiv Adrian Mititelu s-a declarat optimist și crede că echipa sa are suficientă calitate pentru a marca măcar o dată în poarta lui Sepsi. ”Nu se poate merge la egal. Sepsi e o echipă foarte bună, îți dă un gol și, dacă joci la egal, după aia alergi tu să le dai gol. Poate să iasă un dezastru. Putem să mergem ori noi, ori ei. Mai bine faci un meci frumos și important e să nu luăm mai multe decât marcăm. Eu sunt convins că vom marca la Sepsi. Au un teren foarte bun, sper că n-o să-l ude. Și ei au jucători de calitate. Sunt o echipă foarte bună și ne temem de ei, dar mergem și cu curaj acolo”, a declarat Adrian Mititelu, pentru site-ul oficial al clubului.

FCU Craiova, care are un punct avans față de Sepsi, are două variante pentru calificarea în play-off, victoria și egalul. Formația care va încheia pe locul șase o va întâlni în prima rundă de play-off pe Farul.

Potrivit deciziei Comisiei de Recurs meciul dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și FC U Craiova  va fi rejucat joi 16 martie, cu începere de la ora 21:00.

Vizualizări: 551

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: