Social

Zeci de milioane de euro pentru medicamente, la spitalul din Târgu Jiu

O sumă uriașă este alocată pentru achiziționarea de medicamente la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu. Dacă veți fi pacienți în următorii doi ani și veți fi puși să cumpărați medicamente, să semnalați asta conducerii spitalului, pentru că este mare probabilitatea să fie un abuz din partea personalului.

Vorbim de un contract cadru pe 24 de luni, cu valoarea de 146.270.738 de lei, care va fi atribuit prin licitație publică în data de 23 noiembrie. 

Achiziția este împărțită în 433 de loturi. Se are în vedere un număr de maximum 3 furnizori care să asigure medicamentele necesare pentru tratarea bolnavilor internați la unitatea medicală. 

Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu are peste o mie de paturi. De la începutul anului și până în prezent, la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Târgu-Jiu s-au angajat 20 de noi medici specialiști, primari sau rezidenți.

Medicii nou angajați anul acesta sunt specializați în: Neurochirurgie, Neonatologie, Neurologie, Medicină de urgență, Medicină internă, Cardiologie, Oncologie, Medicina Muncii, Anatomie Patologică, Oftalmologie, Chirurgie, Diabet Zaharat Nutriție și Boli metabolice, Radiologie și Imagistică medicală, Obstetrică-Ginecologie. În urma acestor angajări, problema deficitului de personal a fost, în parte, rezolvată.

 

Vizualizări: 943

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: