Social

Voiau să fie lenjerese, dar au picat concursul. Postul rămâne vacant

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj nu a reușit să găsească o persoană care să ocupe postul de muncitor calificat (lenjerie) pentru Complexul de îngrijire și asistență Dobrița. Cele două candidate care au rămas în concurs nu au reușit să obțină punctajul minim pentru a promova pe post. 

Candidatele care au susținut proba scrisă luni, 18 aprilie, pentru postul de lenjereasă au obținut 20 de puncte, respectiv 25 de puncte, dintr-un total de 100 de puncte, fiind astfel respinse. După selecția dosarelor, trei candidate se calificaseră să intre la proba scrisă, însă o candidată a absentat la examinare. La selecție s-au putut înscrie doar persoanele care aveau cel puțin 10 clase sau școală profesională și calificare de croitor sau lenjer, cu o vechime în muncă de minimum 9 ani. 

Cele două candidate care nu au reușit să treacă de proba scrisă pot depune contestație dacă sunt nemulțumite de punctajul primit, până marți, 19 aprilie, ora 16.30, la sediul DGASPC Gorj.  

Vizualizări: 1,072

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: