Eveniment

Vitezoman cu BMW-ul în parcul Coloanei Infinitului

Un șofer care circula cu viteză a ajuns duminică dimineața cu mașina în parcul de la Coloana Infinitului. Mai mulți arbuști ornamentali au fost distruși, dar și autoturismul BMW este serios avariat. Surse neoficiale spun că BMW-ul făcea gimnastica de dimineață, efectuând o "tsukahara în echer" de pe sensul giratoriu, cu aterizare în parc!  Motorul și cei 150 de cai pasc acum liniștiți la câțiva zeci de metri de mașină.

actualizare: Poliția a fost sesizată duminică dimineața prin apelul 112 cu privire la faptul că pe DN 67 Scoarța un autoturism este oprit pe partea carosabilă cu motorul pornit.

"Ajunși la fața locului polițiști au constatat că o persoană de sex masculin se afla în autovehicul, iar când i-au solicitat documentele pentru control acesta nu s-a conformat și s-a pus în mișcare spre municipiul Târgu Jiu.  Polițiști au plecat în urmărire, iar la intrarea în municipiul Târgu Jiu, a intrat cu autoturismul în sensul giratoriu, distrugând un indicator rutier, marginea din beton a sensului giratoriu și gardul viu împrejmuitor. În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale", a transmis IPJ Gorj.

Polițiștii au procedat la legitimarea conducătorului auto, un tânăr de 24 de ani, din comuna Rosia de Amaradia, care a refuzat testarea cu aparatul etilotest și recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz de recoltare de probe biologice.

Vizualizări: 7,021

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: