Eveniment

Vâlceni condamnați pentru furturile din Târgu Cărbunești

Trei persoane din Vâlcea au primit în cursul acestei luni pedepse cu suspendare pentru un furturi comise în Gorj. Cei trei erau cazați la un hotel din Târgu Cărbunești și, în cursul anului 2020, au comis mai multe furturi.

Polițiștii au făcut o pândă în noaptea de 26/27 octombrie 2020 și, după miezul nopții, l-au depistat în flagrant pe cel care a intrat pe ușa de la terasa restaurantului aflat la parterul clădirii, care nu era asigurată, s-a deplasat la bar, de unde a luat cheile de la mașinuțe dintr-o cutie de plastic de pe bar, a deschis ușa de la un aparat de jocuri mecanice, a scos caseta din interiorul acestuia și a luat suma de bani pe care a găsit-o acolo, introducând banii în buzunarul drept de la hanorac. 

“În momentul când a vrut să închidă aparatul de jocuri de noroc, lucrătorii de poliţie au intervenit şi l-au imobilizat, iar cu ocazia controlului corporal efectuat s-a stabilit că acesta sustrăsese suma de 1.020 lei”, se arată în actul de acuzare.

Inculpații erau angajații unei firme de construcții, care i-a cazat la respectivul hotel. Din cercetări a rezultat că cei trei mai furaseră în aceeași perioadă ba 600 de lei din biroul administratorului, ba 400 de lei de la bar. În total, au prejudiciat hotelul cu circa zece mii de lei, din aceste furtișaguri.

Unul dintre ei a primit pedeapsa de 1 an şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat în formă continuată, pentru cinci fapte, al doilea a primit pedeapsa de 1 an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat în formă continuată (două fapte), iar altreilea un an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la furt calificat. Toate pedepsele pronunțate de Judecătoria Târgu Cărbunești acum câteva zile sunt cu suspendare.

 

Vizualizări: 545

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: