Eveniment

Un șofer beat a intrat cu mașina într-un copac

Un bărbat din județul Dolj a intrat, joi, cu mașina pe care o conducea într-un copac, în timp ce se deplasa pe raza comunei gorjene Logrești. Sora sa, o femeie din Constanța, a fost cea care a anunțat polițiștii din Stoina despre producerea accidentului. Le-a spus că fratele său s-a răsturnat cu autoturismul, dar că nu cunoaște zona în care se află.  

 ”Întrucât nu au putut fi oferite detalii suplimentare cu privire la locul producerii evenimentului, polițiștii au efectuat verificări pe întreaga zonă de competență, în vederea depistării bărbatului, fiind reușită identificarea acestuia, pe raza comunei Logrești. Din primele cercetări efectuate la fața locului, s-a stabilit faptul că un bărbat, de 38 de ani, din comuna Coțofenii din Față, județul Dolj, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 675 C Popești, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu un copac, aflat în proximitatea carosabilului”, conform IPJ Gorj. 

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea bărbatului, care a fost trasportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Totodată, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit pe numele său un dosar penal în care fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul, pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

 

Vizualizări: 958

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: