Eveniment

Trupurile copiilor înecați în Mureș, descoperite în Ungaria

Toate persoanele înecate în râul Mureș au fost descoperite, ultimele două trupuri ale copiilor înecați fiind găsite în Ungaria.

Cei doi copii care s-au înecat în Mureș pe 30 aprilie au fost găsiți de polițiștii din țara vecină, Ungaria. 

După ce, în ultimele zile au fost găsite trupurile celor doi bărbați care și-au pierdut viața în tragicul accident de pe râul Mureș, luni au fost găsite și trupurile celor doi copii, acestea fiind duse de curenții din Mureș în Ungaria. 

Autoritățile ungare au cerut poze și semnalmentele copiilor pentru a-i putea identifica cu exactitate iar un echipaj de poliție din România a plecat în Ungaria pentru identificarea suplimentară a celor doi minori decedați.

Duminică fusese găsit și tatăl celor doi copii iar vineri a fost scos din ape și cadavrul celuilalt bărbat înecat. În total s-au înecat cinci persoane din barca în care se aflau 12 persoane, șase adulți și șase copii. Barca s-a răsturnat pe data de 30 aprilie în râul Mureș, în localitatea Periam Port. 

Opt persoane au fost scoase din apă în aceeași zi, șase pe malul județului Arad și două pe malul județului Timiș, printre acestea fiind și un copil de aproximativ trei ani care a fost declarat decedat.

Vizualizări: 1,231

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: