Social

Trafic blocat spre Rânca. “Pe drum se schiază bine!”

Este coloană de mașină spre Rânca, autoritățile nereușind să rezolve problema traficului rutier. “Pe drum se schiază bine! Nu știu cum e pârtia”, a glumit un internaut. “Deci, cei care voiam să urcăm de Revelion, era mai bine să plecăm de săptămâna trecută”, a comentat altul.

Dincolo de glumă, polițiștii nu reușesc să fluidizeze traficul, câtă vreme în Rânca nu sunt parcări. Mai dau însă câte o amendă. “Polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au identificat în trafic un tânăr de 24 de ani, din comuna Potlogi, județul Dâmbovița, în timp ce conducea un motociclu pe DN 67 C Zona Turistică Montană Rânca, fără a poseda permis de conducere. Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că motociclul i-ar fost încredințat, spre a fi condus pe drumurile publice, de o tânără, de 22 de ani, din aceeași localitate”, a transmis IPJ Gorj.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu deține permis de conducere și încredințarea unui vehicul, pentru a fi condus pe drumurile publice, unei persoane care nu deține permis de conducere.

Zeci de polițiști sunt la Rânca în perioada sărbătorilor, dar pentru șoferi nu prea se cunoaște.

Vizualizări: 2,908

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: