Eveniment

Tineri răniți în accident

Două persoane au fost rănite într-un accident care a avut loc vineri pe autostrada A1 Deva-Nădlac, în zona localităţii Holdea, victimele fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului judeţean din Deva, a informat ISU Hunedoara.

În accident au fost implicate două autotrenuri şi un autoturism, iar victimele sunt un bărbat de 36 de ani şi o femeie de 32 de ani.

La faţa locului au intervenit pompierii militari din localitatea Dobra cu două autospeciale, dintre care una cu modul de descarcerare, precum şi două echipaje de la SMURD şi Ambulanţă.

"Cele două victime au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului şi ulterior au fost transportate la UPU Deva pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate. Totodată, pompierii au asigurat măsurile specifice de preîntâmpinare a izbucnirii incendiilor în astfel de cazuri", a precizat sursa citată.

Centrul Infotrafic a anunţat că circulaţia rutieră este oprită pe toate benzile sensului de mers Deva-Nădlac şi că se estimează reluarea traficului după ora 16,00. 

Vizualizări: 1,474

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: