Social

Tehnologia ajunge la sate. Aplicație mobilă pentru comunicarea cu cetățenii, într-o comună din Gorj 

Cetățenii comunei gorjene Baia de Fier pot afla cu ajutorul tehnologiei moderne noutățile de la nivel de localitate. În acest sens, administrația locală a pus la dispoziția lor o aplicație mobilă, care nu presupune costuri pentru utilizatori. 

”Primăria Baia de Fier pune la dispoziția cetățenilor, gratuit, aplicația mobilă INFORMER, pentru o bună și rapidă comunicare cu cetățenii din localitate. Pentru a fi la curent cu ultimele informații legate de comuna Baia de Fier, dar și informații de interes general, descărcați gratuit aplicația pe telefonul dumneavoastră mobil. Aici veți afla informații despre evenimentele comunei, despre stare drumului către Rânca sau despre investițiile derulate”, a anunțat administrația locală. 

Aplicația este deja funcțională. De fiecare dată când este încărcată o informație nouă, utilizatorii primesc o notificare pe telefonul mobil. 

La data momentul redactării acestei știri, ultima informare încărcată în aplicație era cea privind programul serbărilor de Crăciun ale preșcolarilor și elevilor din localitate. 

Pentru licențele necesare aplicației, administrația locală din Baia de Fier a încheiat un contract cu o firmă din Târgu Jiu, în valoare de 41 mii lei. 

Vizualizări: 1,205

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: