antiVirale

Târgul de Crăciun atrage sute de participanți. Galerie foto!

Târgul de Crăciun, amenajat în centrul municipiului Târgu Jiu atrage, zilnic, numeroși participanți. Decorurile specifice, tarabele cu suveniruri sau cele cu mâncare tradițională îi determină pe participanții de toate vârstele să petreacă minute bune în zona pietonală a orașului. 

„Nu am reușit să venim în seara în care s-a deschis, dar ne bucurăm că am ajuns, într-un final, să îl vedem. Nu suntem din Târgu Jiu, suntem dintr-o comună limitrofă, dar vă pot spune că ne place cum arată. Copiii s-au bucurat de o plimbare cu trenulețul, iar apoi au făcut fotografii lângă brad și în spațiul special amenajat. Acum, pentru că ne pregătim de plecare, intenționăm să cumpărăm câteva suveniruri pentru cei dragi și ceva delicatese culinare pe care am pus ochii atunci când ne-am plimbat prin Târgul de Crăciun”, a afirmat o gorjeancă.

La Târgul de Crăciun din municipiul Târgu Jiu au ajuns turiști și din alte județe.

„Prietenii de la Băilesti ne-au vizitat astăzi în Piața Prefecturii din Târgu Jiu. Vă mulțumim că ați bătut atâta cale”, este mesajul Marioarei Babu, unul din comerciații prezenți la Târgul de Crăciun. 

Cei care ajung la Târgul de Crăciun pot să servească vin fiert, preparate tradiționale din carne de oaie și diverse dulciuri. 

 

Vizualizări: 1,408

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: