Eveniment

Târgujiancă salvată de polițiștii locali

O femeie a fost salvată de îngheț, sau de la un eventual accident, de polițiștii locali! Marți seara, oamenii legii au găsit-o pe aceasta, în mijocul străzii, într-o stare avansată de ebrietate. Femeia nu mai era coerentă și date fiind condițiile meteo, viața i-ar fi fost în pericol dacă ar fi rămas afară, peste noapte. Riscul era și să fie acroșată de vreun autoturism. 

Polițiștii locali au solicitat un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță care i-a acordat femeii primul ajutor, după care a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Târgu Jiu. Mai mult decât atât, oamenii legii au mers acasă, la concubinul femeii, în localitatea componentă Slobozia și l-au anunțat despre starea femeii și despre faptul că, în momentul de față, se află la spital. 

În această perioadă geroasă, polițiștii locali au intensificat verificările pe timp de noapte tocmai pentru a găsi persoanele fără adăpost. Viața lor este pusă în pericol dacă dorm sub cerul liber, la temperaturi foarte scăzute. Marea majoritate a persoanelor fără adăpost refuză să meargă la “Casa Iris”, locație în care primăria le asigură toate condițiile. Faptul că în incintă nu le este permis consumul de băuturi alcoolice, îi face pe aceștia să refuze cazarea. 

 

Vizualizări: 1,965

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: