Social

Târgu Jiu: Un bloc cu aproape o sută de apartamente intră în reabilitare

Primăria Târgu Jiu a inițiat o procedură de achiziție pentru execuția lucrărilor de izolare termică a unui bloc din zona gării CFR. Este vorba de blocul nr.26 de pe Bulevardul Republicii, iar lucrările se ridică la aproape 2 milioane de lei. 

Aproape 100 de familii vor beneficia de această investiție. ”Clădirea are funcțiunea actuală de bloc locuințe colective cu subsol tehnic pe toată suprafața construcției, la parter spații comerciale și la etajele curente sunt realizate 98 apartamente. Clădirea va fi reabilitată din punct de vedere termic și hidroizolată la nivelul terasei necirculabile”, se arată în anunțul de achiziție.

Zona în care se află blocul va deveni mai atractivă având în vedere că și parcul din vecinătate este reamenajat din punct de vedere peisagistic de primărie, lucrările fiind în desfășurare. 

Un alt bloc care va fi anvelopat și pentru care primăria caută acum constructor este blocul nr.6 de pe strada General Gheorghe Magheru. Acesta are 32 de apartamente, iar lucrările de izolare termică se ridică la circa 930 mii lei. 

Vizualizări: 2,760

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: