Eveniment

Tânără găsită moartă pe plaja din Mamaia

Cadavrul unei tinere de aproximativ 25 de ani a fost găsit joi pe plaja din Mamaia, la malul apei.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență.  Pe litoral, vântul suflă cu putere, marea este agitată și este arborat steagul roșu.

actualizare: Tânăra găsită moartă pe plajă în Mamaia Nord a fost identificată de polițiști. Femeia se numește Laura Roșca, avea 34 de ani și este din Turda, județul Cluj. Tânăra este cunoscută ca DJ Lalla.

Fata, îmbrăcată într-un tricou de înot și slip, se presupune că a murit înecată. Nu s-au găsit urme de violență asupra ei, iar salvamarii speră să nu mai fie și alte persoane în apă.

“La data de 28 septembrie, în jurul orei 10.20, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe plajă, se află cadavrul unei persoane de sex feminin. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenţă. În cauză, cercetările continuă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a împrejurărilor producerii evenimentului”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Pe pagina sa de Facebook ultima postare este din 20 septembrie când a realizat un video într-un lift. Tot conform contului de Facebook, tânăra lucra la un post de radio din București, Radio3Net „Florian Pittis”., anunță romaniatv.net
 

Vizualizări: 993

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: