Eveniment

Tânără de 33 de ani, decedată

O tânără de 33 de ani a decedat după o zi de la producerea unui accident rutier care a avut loc pe DN 65 F - Centura de Nord a Craiovei în care au fost implicate patru autoturisme.

În seara zilei de 2 decembrie, poliţiştii Serviciului Rutier Dolj au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier pe D.N. 65 F, pe Centura de Nord a Craiovei.

Potrivit IPJ Dolj, în seara zilei de 2 decembrie, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din judeţul Argeş, în timp ce conducea o autoutilitară ce tracta o semiremorcă, pe D.N. 65 F, într-o curbă la dreapta, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a pătruns pe contrasens, unde, cu partea stânga spate a semiremorcii, a intrat în coliziune cu trei autoturisme.

"În urma evenimentului, a rezultat vătămarea unei tinere de 33 de ani, din judeţul Dolj, conducătoarea unuia dintre cele trei autoturisme, aceasta necesitând îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Din nefericire, în dimineaţa zilei de 03 decembrie, tânăra de 33 de ani a decedat", a informat, luni, IPJ Dolj.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. 

Vizualizări: 2,192

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: