Eveniment

Tânăr în arest după ce a ucis un pedofil

Poliţiştii şi procurorii argeşeni au reţinut, sub acuzaţia de omor, un tânăr de 19 ani, principal suspect în cazul bărbatului de 30 de ani al cărui trup a fost găsit în apele unui râu, la două zile de la dispariţia sa.

Suspectul a recunoscut că l-a împins pe bărbat în apă, după ce acesta a avut relaţii intime cu unul dintre prietenii săi, minor.

”În seara zilei de 17 mai a.c., după administrarea probatoriului în dosarul penal întocmit ca urmare a cercetărilor privind împrejurările în care a survenit decesul bărbatului de 30 de ani, din localitatea Corbi, a fost dispusă reţinerea pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, faţă de un tânăr de 19 ani, din comuna Augustin, judeţul Braşov”, transmite, miercuri, Poliţia Judeţeană Argeş.

Surse judiciare au declarat, pentru News.ro, că bărbatul de 30 de ani, dispărut de acasă s-a întâlnit, la sfârşitul săptămânii trecute, cu tânărul de 19 ani din Braşov şi cu doi prieteni ai acestuia în localitatea Domneşti, unde au băut împreună la un bar.

Cei trei lucrau la Domneşti ca îngrijitori de animale. Ulterior, cei patru au mers sub un pod din comună, unde bărbatul de 30 de ani a avut relaţii sexuale cu un prieten minor al tânărului de 19 ani din Braşov.

Când a constatat acest lucru, tânărul de 19 ani s-a enervat, l-a lovit cu palmele, iar apoi l-a alergat pe bărbatul din Corbi, iar când l-a prins l-a aruncat în apele râului Doamnei, unde a şi fost găsit trupul neînsufleţit.

Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere îi arată pe cei patru mergând spre pod, iar o perioadă mai târziu, doar trei se întorc în localitate.

La audieri, atât suspectul cât şi prietenii acestuia au recunoscut că bărbatul de 30 de ani a fost aruncat în apă.

Vizualizări: 3,756

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: