Eveniment

Tânăr arestat după ce a fost prins de patru ori la volan fără permis

Un tânăr de 19 ani este judecat în stare de arest, după ce a condus luni în șir fără permis, fiind prins de patru ori, ultima oară pe 3 august.

 
„Tânărul a fost depistat de poliţiştii Postului de Poliţie Rojişte, la data de 3 august și 31 iulie, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Rojişte, fără a deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. De asemenea, polițiștii au stabilit că tânărul, la data de 3 iulie, în intervalul orar 19.00-21.00, ar fi condus un autoturism în localitatea Rojiște, deși nu deține permis de conducere, fiind implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Tot din cercetari, polițiștii au stabilit că și la data de 1 august 2021, tânărul ar fi condus pe raza comunei Rojiște un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule”, a precizat IPJ Dolj.
 

Pe data de 6 august, tânărul a fost dus la sediul poliţiei pentru audieri. În aceeaşi zi, suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore. De atunci este în arest preventiv. Între timp a fost finalizat rechizitoriul. Primul termen de judecată a fost stabilit de instanţă pentru data de 19 octombrie.

 

Vizualizări: 1,233

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: