Actualitate

Structuri ale IPJ Gorj, relocate. Unde și de ce!

Câteva imobile care se află în administrarea Ministerului Educației prin Universitatea ”Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu vor fi preluate în administrare de Inspectoratul Județean de Poliție (IPJ) Gorj, conform unui proiect de hotărâre de Guvern ce va fi dezbătut în ședința de miercuri, 30 martie. 

Imobilele de pe Calea București vor fi utilizate ”pentru relocarea tuturor structurilor de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, pe perioada derulării lucrărilor de reabilitare „Îmbunătățirea izolației termice a anvelopei clădirii sediului Poliției municipiului Târgu Jiu din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj”, se arată în proiectul de hotărâre de guvern. 

Este vorba de proiectul de peste 15 milioane de lei pentru reabilitarea termică a sediului Poliției Municipale, finanțat din fonduri europene. Vor fi executate lucrări pentru reducerea consumului anual de căldură prin măsuri de reabilitare termică, modernizarea instalațiilor electrice, de încălzire și climatizare și utilizarea surselor de energie regenerabilă.

Mutarea activității Poliției Municipale va fi pe o perioadă de 2 ani, urmând ca, după expirarea termenului, clădirile să revină în administrarea universității târgujiene. Predarea imobilelor se va face pe bază de protocol încheiat între cele două părți, în termen de 60 de zile de la data intrării în vigoare a hotărârii de guvern. 

 

Vizualizări: 2,034

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: