Social

Străzi curățate cu utilaje second-hand de zeci de mii de euro

Primăria orașului Novaci a cumpărat o mașină de măturat străzile, second-hand, investiția fiind de aproape 35 mii euro. Furnizorul spune că este o măturătoare compactă, construită în Germania, proiectată pentru performanțe maxime în măturarea zilnică a spațiilor publice. Masa maximă admisă este de 4,5 tone și dispune de un container pentru deșeuri, cu o capacitate de 2 mc. 

”An fabricație 2013 -ore totale funcționare motor: 8706 h / ore lucru în modul măturare: 3713 h - kilometri parcurși totali: 63.300 km / kilometri parcurși în modul de lucru: 14.800 km - consumabile noi, revizie completă utilaj, toate lichidele înlocuite (ulei motor, ulei hidraulic, filtre) - anvelope noi (4 buc) - subansamble complet verificate / revizionate - stare tehnică și estetică foarte bună”, se precizează în descrierea oferită de firma furnizoare.

Automăturătoarea a fost cumpărată, în 23 septembrie, de la o firmă din București și va trebui livrată în termen de 30 de zile de la încheierea contractului de furnizare. 

Primăria Novaci a cumpărat și o sărăriță multifuncțională pentru deszăpezire, tot second-hand, în 27 septembrie, de la o altă firmă din București. Aceasta a costat 5.500 euro. 

Vizualizări: 858

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: