Actualitate

Știe de ce se concentrează scandalul pe Legea 197

Președinele Federației Naționale Mine Energie, Dumitru Pîrvulescu, este de părere că Legea 197/2021 nu se aplică, pentru a fi permanent discuții în jurul acesteia, iar lumea să nu mai reacționeze la faptul că se închid capacitățile de producție ale Complexului Energetic Oltenia una după alta.

 “Părerea mea e că se folosește acest cartof fierbinte, Legea 197, pentru ca toată lumea să vorbească despre el și foarte puțin să se mai vorbească despre ce se întâmplă cu CEO în viitorul apropiat”, a spus președintele FNME la Radio Infinit. 

Pîrvulescu nu crede că legea nu e aplicată după doi ani de la aprobare, pentru că nu există programul informatic. “De discutat pe legea asta se tot discută de 2 ani. Să vii acum că n-ai soft, e o chestie care nu se poate înghiți de oricine”, mai spune președintele Federației Naționale Mine Energie.

Pe de altă parte, sunt voci care spun că legea este blocată, pentru că impactul bugetar este mai mare decât s-a estimat. Fiecare lună în care trag de timp este un câștig pentru buget, pe spinarea minerilor și energeticienilor.

Vizualizări: 1,950

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: