Eveniment

Stâlpi de iluminat cu panouri solare, furați rapid după instalare

Stâlpii de iluminat cu panouri solare au fost furați de pe DN1 la mai puțin de o săptămână de la montarea lor, între Brașov și limita cu județul Sibiu. Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov anunță că a făcut plângere penală și cere ajutorul oamenilor pentru prinderea hoților.
 

"Din păcate, ansamblurile de iluminare a insulelor de calmare de pe DN1 nu au rezistat nici o săptămână. S-au furat modulele de alimentare (compuse din baterii și panouri solare) de pe 4 astfel de insule între Brașov și limita cu județul Sibiu", este mesajul postat joi pe Facebook de către Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov, alături de câteva fotografii.

DRDP Brașov spune că a depus plângere penală în acest caz, dar autorii vor fi foarte greu de identificat, astfel că reprezentanții instituției cer ajutorul oamenilor pentru a furniza "orice fel de informație despre ce s-a întâmplat sau cine ar fi putut să comită fapta".

Semnalizarea din zona insulelor de calmare este un element important de siguranța circulației iar deteriorarea ei poate duce la pierderea de vieți omenești, avertizează Direcția de Drumuri Brașov.
 

Vizualizări: 1,934

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: