Politică

Sper că nu țineți blocat FTJ, că nu are Ciucă timp

Primele două ghiduri pentru Fondul pentru o Tranziție Justă vor fi lansate, în această săptămână, la Gorj, a anunțat senatorul Ion Iordache. Doar că anunțul a fost făcut în ianuarie, acum suntem în aprilie și nu s-a întâmplat nimic.

După aceea am fost anunțați că ghidurile apar în februarie, peste martie am sărit și presupunem că vor fi lansate în aprilie, când vine premierul Ciucă la Gorj, la pachet cu ministrul Boloș de la Investiții și Proiecte Europene.

Doar că Ciucă nu a venit la jumătatea lunii aprilie, cum ne-a anunțat Iordache, și deja se spune că nu poate nici pe 24 aprilie, altă dată anunțată de senatorul liberal.

Nici nu ar fi o problemă că nu vine, că oricum mai e puțin până la rotativă, când nici Ciucă nu va mai fi premier, nici Boloș ministru.

Singura problemă ar fi să nu țină programul ăsta, FTJ, blocat, doar pentru că nu au unii miniștri timp să ajungă în Gorj. Că sunt deja doi-trei ani de când ni se arată sutele alea de milioane de euro, dar nu ni se dau.
P.S.: Ca o paranteză, Iordache ar fi trebuit să știe că vizita unui premier nu se anunță la radio, înainte de a fi totul bătut în cuie, cutuma fiind ca anunțurile de acest tip să fie făcute de guvern. Înțelegem că a vrut să dea bine, dar nu i-a ieșit.

actualizare: PNL anunță că vizita premierului a fost amânată pentru 27 aprilie.

Vizualizări: 1,095

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: