Eveniment

Șoferiță fără permis, la plimbare prin Rânca

O tânără în vârstă de 21 de ani, din comuna Moșoaia, județul Argeș, a fost oprită în trafic de polițiștii din Novaci, la finalul săptămânii trecute, în timp ce conducea un autovehicul pe DN 67 C, în Zona Turistică Montană Rânca. În urma verificărilor, oamenii legii au constat că aceasta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, din cercetări a reieșit că autovehiculul i-ar fi fost încredințat de către un tânar, de 25 de ani, din comuna Cotmeana, județul Argeș. 

Tânăra este acum anchetată în cadrul unui dosar penal în care se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană  care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și încredințarea unui vehicul, spre a fi condus, unei persoane care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pentru aceleași fapte este cercetat și un un tânăr, de 21 de ani, din municipiul Petroșani, județul Hunedoara. Duminică, tânărul  a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autovehicul pe DJ 673 Slivileşti, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, din cercetări reieșind că autovehiculul i-ar fi fost încredințat de către tatăl sau, în vârstă de 50 de ani.

Vizualizări: 3,604

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: