Eveniment

Șofer drogat, urmărit în două județe

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au depistat ieri cu aparatul radar un autoturism care circula cu viteza de 119 km/oră, pe DN 67 Bălcești. Polițiștii au procedat la efectuarea semnalelor regulamentare de oprire, însă conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-și deplasarea spre Râmnicu Vâlcea.

Conducătorul auto a fost urmărit de polițiști până în orașul Horezu, unde a fost oprit de un echipaj din cadrul Poliției Orașului Horezu, din județul Vâlcea.

Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat, în vârstă de 37 de ani, din Craiova. În urma testării acestuia cu aparatul Drug Test, a rezultat o valoare pozitivă la substanțe psihoactive.

„Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea existenței substanțelor psihoactive în organism. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, sub influența substanțelor psihoactive”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

Vizualizări: 1,715

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: