Eveniment

Șofer băut, în mașina unui prieten

Un bărbat a fost condamnat la un an și o lună de închisoare pentru conducere fără permis și sub influența băuturilor alcoolice. Fapta s-a petrecut în Gorj, în ajunul Crăciunului anului 2019, sentința fiind dată în urmă cu trei zile de Judecătoria Târgu Jiu.

Cel condamnat este născut la Novaci, dar locuiește la Craiova. Potrivit rechizitoriului, bărbarul a fost surprins la data de 24.12.2019, în jurul orei 04:25, la volanul unui autovehicul marca Land Rover, pe o stradă din Bumbeşti-Jiu, “fără a poseda permis de conducere şi având o îmbibație alcoolică peste limita legală, buletinul de analiză toxicologică indicând valoarea de 1,22 g/l alcool pur în sânge la ora 05:10, respectiv 1,00 g/l alcool pur în sânge la ora 06:10”.
Deși era băut, bărbatul avea și pasageri în mașină. Acesta a mărturisit că era la o petrecere și că a rămas fără țigarete, așa că a cerut mașina unui amic, fără să îi spună că nu are permis. Ar fi condus doar 500 de metri până când a dat nas în nas cu organele de poliție.

Sentința judecătoriei poate fi apelată în zece zile.

Vizualizări: 931

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: