Actualitate

Sindicalist: Vrem o creștere salarială de minimum 27%!

Liderii de sindicat din cadrul Complexului Energetic Oltenia anunță un nou procent de creștere a veniturilor pentru angajații companiei. Sindicaliștii își doresc ca oamenii pe care îi reprezintă să beneficieze de minimum aceeași creștere a veniturilor cum a fost și anul trecut, dacă nu, poate chiar mai mult. La negocierile din 2023, reprezentanții salariaților au reușit să obțină o creștere a salarilor cu 27%, însă este greu de crezut că acest lucru se va întâmpla și în acest an.

„Cam cât a fost și anul trecut, 27%. Ar fi bine să obținem și mai mult, nu știu dacă ar fi bine să obți mai puțin decât ai luat în anul anterior. Nu se mai poate face o prelungire a actualului Contract Colectiv de Muncă”, a declarat Boby Munteanu, președintele Cartel ALFA Gorj. 

 

În Bugetul de Venituri și Cheltuieli pe care administrația Complexului Energetic Oltenia l-a prezentat liderilor de sindicat, creșterea veniturilor se poate face doar cu aproximativ 5 procente, fapt ce i-a nemulțumit pe angajații companiei energetice. Pe lângă creșterea veniturilor, sindicaliștii doresc să negocieze și un pachet de protecție socială pentru angajații producătorului de energie, mai ales că CE Oltenia traversează un Plan de Restructurare foarte dur, plan care ar putea să-i lase pe mulți dintre angajații companiei pe drumuri.

P. S. Îmi cer scuze pentru "greșeala procentuală" din titlu, dar la cât de bătăioși și dădăreți au devenit unii lideri de sindicat,  m-am gândit să le dau și eu idei. Oricum mă aștept să pluseze într-una, până dă unu cu sec! 

 

Vizualizări: 2,373

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: