Ultima oră

Și-a ucis soţul în faţa copilașului de doar trei ani

Caz șocant la Cluj unde o femeie  care fusese recent externată de la Psihiatrie, pe semnătura bărbatului, şi-a ucis soţul în faţa copilului de doar trei anișori. 

Crimă oribilă a avut loc într-o localitate din Cluj soțul fiind ucis de propria soţie, după ce s-a întors acasă din delegaţie chiar în fața copilului de doar trei ani. Femeia era cunoscută ca având probleme psihice, iar în urmă cu doar câteva zile a plecat din spital, după ce soţul a fost de acord să semneze pentru externarea sa. 

Crima s-a petrecut în localitatea Dezmir situată  la 12 kilometri de Cluj-Napoca. „În jurul orei 19, de faţă cu mezinul familiei, în vârstă de 3 ani, femeia s-a năpustit asupra soţului cu un cuţit şi i-a curmat viaţa, în curtea din spatele casei. Cea care a făcut descoperirea îngrozitoare a fost fiica celor doi”, au informat polițiștii.

Șoțul era marinar de profesie şi era plecat adesea în curse lungi, acum întorcându-se doar de câteva zile din delegație. Soţia sa ar fi avut o criză de nervi şi a ajuns la Psihiatrie dar tocmai soțul ucis a fost cel care a semnat, pentru ca femeia să fie externată. 

Vizualizări: 818

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: