Eveniment

Și-a înjunghiat fratele cu un cuțit în spate

Un băiat de 15 ani din municipiul Arad a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce l-a înjughiat cu un cuţit, în zona spatelui, pe fratele său, un adolescent de 17 ani. Victima a fost spitalizată, viaţa fiindu-i pusă în primejdie.

 

Potrivit unui comunicat de presă, de miercuri, al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, conflictul între cei doi fraţi a izbucnit marţi, în jurul orei 15.30.
 
  
  
”Pe fondul unor neînţelegeri, inculpatul  minor, în  vârstă de 15  ani, în timp ce se afla la domiciliul său în municipiul Arad, l-a agresat fizic pe fratele său, în  vârstă de 17 ani, provocându-i o plagă cu un cuţit în zona inferioară a spatelui. Victima a fost internată de urgenţă, în stare gravă, la Spitalul Clinic Judeţean Arad, fiind operată”, se arată în comunicat.
 
Potrivit constatărilor medicilor, victima a suferit leziuni traumatice care necesită 40-45 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, dacă nu survin complicaţii, viaţa acesteia fiind pusă  în primejdie.
 
Tânărul de 15 ani a fost reţinut miercuri şi urmează a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Arad, cu propunere de arestare preventivă.

Vizualizări: 1,886

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: