Politică

Și miniștrii plâng câteodată

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat joi, 27 ianuarie, că ”s-a uitat cu îngrijorare” pe facturile la energie pe care le-a primit pentru luna decembrie, valoarea acestora fiind de 1.700 de lei.

Întrebat dacă a primit factura la energie, ministrul a răspuns: ”Mi-a venit factura la energie. Eu stau în chirie aici, m-am uitat şi eu pe luna septembrie, aveam undeva energie electrică - gaze naturale trei sute şi ceva de lei. Cu îngrijorare m-am uitat la factura de pe luna decembrie, undeva la 1.700 de lei, energie electrică şi gaze naturale”.

Lucian Bode a precizat că factura vine proprietarului, persoană juridică. ”Menţionez faptul că contractul este pe proprietar, iar proprietarul este persoană juridică, aşadar speranţele mele de a beneficia proprietarul de o compensare sunt zero”, a mai declarat Bode.

Milioane de consumatori din întreaga ţară au primit facturi uriaşe la energie şi gaze naturale pentru luna decembrie, autorităţile adoptând un sistem de plafonare, însă acesta nu se aplică retroactiv.

Vizualizări: 1,696

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: