Politică

Se plânge că deputații și senatorii tremură de frig în parlament

Nu mai avem loc să ne plângem de parlamentari. Preşedintele PNL și al Senatului, Florin Cîţu, a declarat joi, 9 decembrie, după ce a fost întrebat de ce este foarte frig în parlament, că situaţia este generată de problema furnizării agentului termic în Capitală.

”Nu este furnizată căldura în parametri normali şi de aceea suntem în această situaţie”, a afirmat Cîţu.

Florin Cîţu a fost întrebat, joi, de ce sunt temperaturi scăzute în Parlament şi a declarat: ”Stăm fresh. Am întrebat din prima zi care este situaţia, mi s-a spus că, în Parlamentul României, căldura vine de la Camera Deputaţilor, acolo este centrul de comandă. Am întrebat la Camera Deputaţilor şi mi s-a spus că, de fapt, nu este nici acolo problemă, ci este la Primăria Bucureşti. Nu este furnizată căldura în parametri normali şi de aceea suntem în această situaţie”.

Cîţu susţine că nu este vorba doar despre problema subvenţiilor pentru căldură: ”Dacă era aşa simplu, doar din subvenţii se rezolva totul”.

”Încercaţi să vorbiţi cu experţii şi cu primarul Bucureştiului, noi toţi constatăm situaţia şi am fost pe fir să vedem de unde vine problema”, a mai declarat Cîţu, precizând că despre căldură cu a vorbit cu primarul general.

 

Vizualizări: 1,848

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: