Social

Se caută muncitor calificat pentru Școala din Rovinari

Școala Gimnazială nr. 1 din Rovinari organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuţie, vacante, de muncitor calificat, treaptă profesională III.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii de specialitate medii (diplomă de absolvire 12 clase sau diplomă de bacalaureat); perfecționări (specializări): mecanic/ instalații/ construcții/electrician sau altă calificare care să ateste cunoștințe și abilități în domeniul postului; cerințe specifice (conform art. 542 alin. (1) si (2) din O.U.G. 57/2019): mecanic/instalații/ construcții/electrician sau altă calificare care să ateste cunoștințe și abilități în domeniul postului.

Este necesară pentru participarea la concurs vechime în muncă de trei ani.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este data de 10 februarie, proba scrisă având loc pe data de 22 februarie iar proba de interviu pe data de 27 februarie.

Relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare: Școala Gimnazială nr. 1, Rovinari, cu sediul în Rovinari, Str. Tineretului nr. 1, județul Gorj, telefon 0253.371.255.

Vizualizări: 1,212

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: