Eveniment

S-au luat la bătaie în sediul poliției

Doi bărbaţi care au venit la sediul poliţiei din Petroșani, pentru a fi audiaţi în legătură cu un scandal, s-au luat la bătaie. Un poliţist care a intervenit pentru a-i despărţi a fost lovit.

„La data de 5 martie 2024, în jurul orei 09:20, la sediul Poliţiei Municipiului Petroşani s-a prezentat un bărbat de 54 de ani, din Petroşani, însoţit de avocatul ales, pentru a fi audiat în cadrul unui dosar penal aflat în lucru, la Poliţia Municipiului Petroşani (ca urmare a unei altercaţii ce a avut loc în Petroşani, la data de 15 februarie a.c.). La un interval de câteva minute, la sediul Poliţiei s-a prezentat şi un bărbat de 39 de ani, din Petroşani, împreună cu apărătorul ales, acesta, de asemenea, fiind citat pentru audiere, în cadrul aceluiaşi dosar penal”, a transmis, marţi, IPJ Hunedoara.

La un moment dat, cei doi au început un schimb de replici, motiv pentru care bărbatul de 54 de ani a fost invitat să aştepte într-o sală de la parterul clădirii.

„La un moment dat, bărbatul de 39 de ani s-a îndreptat către cel de 54 de ani, pe care l-a lovit, iar în timpul altercaţiei a intervenit un agent de poliţie din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Petroşani, pentru a-i despărţi cei doi, poliţistul fiind împins de bărbatul de 54 de ani şi lovit de cel de 39 de ani. Între persoanele implicate au intervenit mai mulţi poliţişti care i-au separat pe cei doi, aceştia fiind conduşi în birouri diferite, în vederea continuării cercetărilor”, a adăugat IPJ Hunedoara.

Cu privire la acest caz a fost informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroşani, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru ultraj, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe.

 

Vizualizări: 1,051

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: