Eveniment

S-au luat la bătaie după furtună

O femeie din Novaci a obținut zilele trecute ordin de protecție împotriva unui cumnat care a agresat-o.

Agresiunea a avut loc pe 6 august, după furtuna din ziua precedentă. Victima a auzit zgomot de drujbă în grădină și a mers să vadă ce se întâmplă. A văzut cumnatul care tăia cu o drujbă un salcâm rupt din cauza unei furtuni ce avusese loc în seara zilei de 05.08.2021. 

“Agresorul a observat-o pe persoana vătămată și i-a reproșat „fir-ai dracu cu mă-ta, ce-ți trebuie să vezi", iar aceasta 1-a întrebat de ce taie salcâmii săi, agresorul spunându-i că s-au lăsat pe acoperișul casei lui de la ploaie. Persoana vătămată 1-a atenționat pe agresor că va anunța organele de poliție, lucru pe care 1-a și făcut, după care s-a întors cu spatele către acesta cu scopul de a se îndrepta către ieșirea din grădină și nici nu a tăcut prea mulți pași că a primit o lovitură cu o bucată de țiglă (posibil piatră) în zona capului”, se arată în documentul de la Judecătoria Novaci.

Victima, în urma loviturii primite, s-a simțit rău și a constatat că sângerează în partea din spate a capului. Imediat 1-a observat pe agresor că venea către ea amenințând-o că „firi-ai a dracu că te omor” și a fugit spre stradă de frică să nu o bată sau să o omoare.

Țipând și afirmând că a lovit-o, victima a ieșit în drum, în fața locuinței venind mai mulți vecini alertați de țipetele victimei.

Din cele susținute de victimă, aceasta este frecvent amenințată de fratele soțului său, iar asta a făcut ca ordinul de protecție să fie instituit pentru 60 de zile.

Vizualizări: 3,090

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: