antiVirale

Sărbătoare lângă Peștera Muierii. Începe Festivalul ”Coborâtul oilor de la munte”, la Baia de Fier 

Vor fi trei zile pline de muzică, joc și voie bună în comuna gorjeană Baia de Fier. Începând de vineri, în localitate se va desfășura renumitul festival ”Coborâtul oilor de la munte”. 

Manifestările vor debuta vineri, la ora 19.00, cu reprezentațiile artiștilor Ansamblului Artistic Profesionist ”Doina Gorjului”. Pe scenă vor urca soliștii Victorița Lăcătușu, Ion Drăgan, Ileana Lăceanu, Georgiana Bîrsac, Alexandra Bleaje, Delia Barbu, Adriana Soreanu, dar și Anda Matei, Irinel Motorga și Sofia Pleșu. De la eveniment nu va lipsi nici corpul de balet al ansamblului, coordonat de Valeriu Salaoru. 

Sâmbătă, tot de la ora 19.00, vor avea loc momente artistice susținute de Grupul Folcloric Moștenitorii, RO-mania și Ana Maria Bellydance. De asemenea, participanții vor putea lua parte și la o discotecă în aer liber. 

În ultima zi de festival, manifestările vor debuta la ora 10.00, cu momente artistice susținute de dansatorii și orchestra Ansamblului Artistic Profesionist ”Doina Gorjului”. La eveniment vor lua parte și alte ansambluri folclorice din Vâlcea, Sibiu, Gorj și Argeș. De la ora 16.00, atmosfera va fi întreținută deformația Filon X, Ilie Dură, Simona Bîrdăcel și Alexandra Bleaje. 

Spectacolele vor avea loc pe stadion, lângă Peștera Muierii. Festivalul ”Coborâtul oilor de la munte” se va încheia cu un foc de artificii. 

Vizualizări: 1,694

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: