antiVirale

Sărbătoare într-o comună din Gorj. Cine va fi cetățean de onoare!

Cetățenii comunei gorjene Glogova vor petrece la finalul acestei săptămâni. În 29 și 30 octombrie, autoritățile locale vor organiza manifestările de Zilele Comunei, ediția a VII-a.

Evenimentul va debuta cu resfințirea Bisericii ”Sf. Nicolae”, acțiune la care a fost invitat și Mitropolitului Olteniei. Acesta va primi sâmbătă Titlul de „Cetățean de Onoare” al comunei gorjene Glogova. Distincția va fi acordată pentru contribuția avută la reabilitarea bisericilor din zonă. 

De la manifestări nu vor lipsi momentele artistice, o serie de soliști de muzică populară fiind contractați de administrația locală, care vor cânta pentru cetățenii din comună, de ziua lor. Cap de afiș este îndrăgita interpretă de muzică populară Niculina Stoican. 

În cele două zile de manifestări, pe scenă vor mai urca interpreții Claudia Dascălu, Dumitru Vasilescu, Delia Barbu, Emil Badea, Ion Drăgan, Sanda Argint și Vasile Ciobanu, acompaniați de patru instrumentiști.

50.000 lei va plăti primăria pentru serviciile de organizare a evenimentului către o societate din Târgu Jiu. Manifestările se vor desfășura în incinta Casei Glogoveanu. 

Vizualizări: 4,186

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: