antiVirale

Șapte milioane de dolari ca să se plângă de neamurile soțului

Compania-mamă a CBS a plătit între 7 și 9 milioane de dolari pentru drepturile de difuzare ale interviului realizat de Oprah Winfrey cu Meghan Markle și prințul Harry, relatează Insider.


Meghan Markle, care este metisă, a povestit în interviul difuzat de canalul american CBS că membrii familiei regale britanice erau îngrijoraţi de culoarea pielii fiului ei Archie înainte de naşterea lui.

Ducesa de Sussex a mai spus că Palatul Buckingham a refuzat să acorde protecţie lui Archie, deşi aceasta este tradiţia.

Potrivit acesteia, fiului lor Archie, în vârstă de un an, i-a fost negat titlul de prinţ din cauza îngrijorărilor existente în rândul familiei regale legate de culoarea pielii sale.
"Ei nu au vrut ca el să fie prinţ", a declarat Meghan. "Au existat conversaţii despre cât de închisă ar putea fi culoarea pielii lui atunci când se va naşte", a adăugat fosta actriţă americană.

Meghan a refuzat să dezvăluie numele persoanelor care au făcut acele declaraţii, la fel şi prinţul Harry, care a dezvăluit că familia lui i-a tăiat sursele de finanţare şi că tatăl lui, prinţul Charles, moştenitorul tronului britanic, l-a dezamăgit şi, la un moment dat, a încetat să îi mai răspundă la telefon.

Harry a adăugat că a reluat între timp legătura cu tatăl lui şi că lucrează alături de acesta la îmbunătăţirea relaţiei lor.

Vizualizări: 561

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: