Eveniment

Șantajată de un tânăr de 18 ani

Un tânăr de 18 ani a fost reținut vineri pentru 24 de ore de polițiștii gorjeni, fiind acuzat de șantaj. Acesta a contactat pe pagina de socializare pe mama unei fete cu care ar fi avut poze compromițătoare.

“Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj- Serviciul de Investigații Criminale au fost sesizați de către o femeie, de 54 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, despre faptul că a fost contactată pe o pagină de socializare de o persoană necunoscută care pretindea de la aceasta suma de 10.000 lei, pentru a nu face publice mai multe fotografii și înregistrări video cu fiica sa, în ipostaze indecente”, a transmis IPJ Gorj.

 

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale împreună cu polițiști din cadrul Poliției Orașului Tecuci - Biroul de Investigații Criminale, au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict a bănuitului, stabilind că este vorba despre un tânăr de 18 ani, din județul Galați.

 

La data de 28 octombrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale l-au reținut pentru 24 de ore pe tânărul de 18 ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de șantaj.

 

Cercetările sunt continuate de polițiști pentru documentarea întregii activități infracționale a bănuitului, iar în cursul zilei de mâine va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, cu propuneri legale.

 

Vizualizări: 1,025

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: