Ultima oră

S-a înecat și i-a repornit inima după 20 de minute

O femeie din Botoșani, cunoscută avocată în zona Moldovei, s-a născut a doua oară, după ce a fost scoasă fără viaţă din apele barajului de pe râul Prut şi i s-a repornit inima.

Femeia în vârstă de 53 de ani a mers pe malul apei la un grătar, împreună cu familia și, fiind bună înotătoare, a intrat în apă pentru a face pluta. După aproape 15-20 de minute, soţul femeii a observat că aceasta zăcea în apă nemișcată, cu faţa în jos. A intervenit imediat, scoțând-o din apă, dar fără suflare. Acesta a sunat imediat la 112, cerând ajutorul cadrelor medicale, care au ajuns în scurt timp la faţa locului. Norocul femeii a fost faptul că în apropiere este o stație de ambulanță nou-înfiinţată, la Ripiceni.

Echipajul medical, unul extrem de experimentat, a ajuns la faţa locului în decurs de doar câteva minute și au fost începute imediat manevrele de resuscitare, femeia primind și mai multe fiole de adrenalină.

Din fericire, inima acesteia a repornit, după aproximativ 20 de minute. Ulterior, la fața locului a ajuns și echipajul SMURD cu medic, femeia fiind preluată și transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe.

 

Vizualizări: 1,552

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: