antiVirale

Roxana Vancea și-a petrecut vara în Gorj

Roxana Vancea și-a luat cei doi băieți și s-a mutat în Gorj, departe de agitația din Capitală. Zian și Milan se bucură că stau în preajma bunicilor, iar Dragoș, soțul vedetei, îi vizitează în weekend.

„Copiiilor le place foarte mult la țară. Și mie îmi place foarte mult, pentru că aici am copilărit și eu. Este zonă de munte, e mult mai răcoare decât în București. În plus aici au bunicii, care îi răsfață nonstop. Am fost plecați în fiecare zi să facem activități. Am fost pe la Vâlcea, pe la Băile Olănești, la o cabană superbă în Malaia, în Voineasa câteva zile.

Am mers la Sibiu la fermă de cerbi, am vizitat parcul tematic Povestea Calendarului, Arsenal Park. I-am dus pe copii și la salină la Ocnele Mari, la Căsuța răsturnată, la Castelul vrăjitoarelor, la Ecvestria Ranch unde poți să hrănești căluți și alte animale, la Rânca, pe Transalpina. Am vizitat foarte multe locuri. Nici nu mai știu unde nu am fost. În fiecare zi au ceva de făcut, copiii nu au timp să se plictisească”, a povestit Roxana Vancea pentru FANATIK.

Roxana Vancea este o fostă asistentă TV, devenită cunoscută după ce a fost cooptată în echipa Neatza cu Răzvan şi Dani pentru postul de „vecină”.

 

Vizualizări: 1,173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: