Social

Rovinari: Înscrieri pentru tichetele sociale de Paște 

Administrația locală din orașul Rovinari va acorda și în acest an tichete sociale cu ocazia sărbătorilor pascale. Acestea au o valoare de 100 lei/tichet, cu TVA. De acest sprijin beneficiază familiile sau persoanele cu domiciliul ori reședința pe raza orașului Rovinari, ale căror venituri/membru de familie se încadrează până la suma de 559 lei/lună.

Potențialii beneficiari au termen pentru a se solicita acest sprijin. ”Înscrierile se efectuează în perioada 06.03.2023-24.03.2023, între orele 10.00-15.00, la sediul Primăriei Oraș Rovinari-Compartimentul Protecție Socială, unde se va elibera un bon de ordine pe care îl va prezenta persoana înscrisă la distribuirea tichetului în data programării”, au transmis autoritățile locale. 

Veniturile persoanei singure sau ale familiei se dovedesc cu adeverințe privind salariul  net, cupoane, mandate sau taloane pentru veniturile realizate. Trebuie depus și contractul de proprietate al imobilului (închiriere, comodat, etc), iar persoanele majore care nu realizează venituri din nicio sursă vor depune cerere la sediul primăriei pentru eliberarea unei adeverințe ANAF.

Persoanele singure și familiile cu doi membri primesc un tichet social, familiile compuse din trei-cinci membri vor lua doua tichete sociale, iar familiile compuse din peste cinci membri beneficiază de trei tichete sociale.

Vizualizări: 908

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: