Actualitate

Rezervă acum o locuință, cu plata în 12 luni!

Ultimele apartamente și garsoniere din elegantul cartier de locuințe Primăverii Residence Târgu Jiu au fost scoase la vânzare de dezvoltator.

Cu un avans de 20% și plata integrală în 12 luni puteți deveni proprietarii unor locuințe cochete, durabile și eficiente energetic.

Prețurile pleacă de la 55.000 de euro garsoniera de 47 mp și 60.000 de euro cea de 52 mp, până la 76.000 de euro un apartament cu două camere și suprafață de 65 mp; 82.000 de euro apartamentul cu două camere de 71 mp și 85.000 de euro apartamentul de trei camere, care are o suprafață de 73 mp.

Locuințele dispun de o compartimentare decomandată. “Fiecare apartament va beneficia de tocărie exterioară profil PVC, culoare gri antracit +feronerie ROTO!!! Instalațiile termice sunt realizate prin încălzire în pardoseală, obiectele sanitare sunt ROMSTAL, iar centrala termică prin condensare. Locul de parcare este inclus în prețul imobilului și este cadastrat”, transmite dezvoltatorul pe pagina de socializare.

Pentru a putea rezerva unul din imobilele prezentate mai sus, se percepe un avans de 20% din prețul fiecăruia în faza de construire, urmând ca diferența să se achite la finalizarea construcție, în 12 luni.

“Pentru mai multe detalii sau pentru a programa o vizită în șantier contactați-ne la numărul de telefon: 0737.103.292. Acceptăm toate tipurile de credite și lucrăm cu toate băncile comerciale din România. Oferim consultanță gratuită pentru întocmirea dosarului bancar. COMISION DE VANZARE 0%!!!”, este anunțul dezvoltatorului.

 

Vizualizări: 1,896

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: