Eveniment

Reclamată de presupusa amantă a soțului

Două femei din Motru s-au luat la harță, una dintre ele suspectând că cealaltă are o relație cu soțul ei. Pentru că a agresat-o pe presupusa amantă, soția s-a ales cu plângere penală.

Procurorii au decis însă să închidă dosarul, pe motiv că femeia care a reclamat doar a fost trasă de șnurul de care avea prins un ecuson, ceea ce i-a produs leziuni minore.

“Având în vedere însă că inculpata a prins-o cu mâna pe persoana vătămată de șnurul de la ecuson și de un plic pe care îl ținea în mână, pentru a o face atentă la discuția pe care o purtau, în care îi cerea explicații asupra unei presupuse relații extraconjugale avute cu soțul său, relaţie care ar fi creat probleme familiale, că a colaborat cu organele de poliție încă din momentul constatării infracțiunii, că a fost sinceră și cooperantă pe parcursul urmăririi penale, că are studii superioare, că nu are antecedente penale, nu există un interes public în urmărirea infracțiunii pentru care s-a pus în mișcare acțiunea penală, față de acesta urmează a se dispune soluția de renunțare la urmărirea penală”, este motivarea instanței de la Judecătoria Motru.

Fapta s-a petrecut anul trecut, dar procesul penal a încetat la începutul lunii aprilie.

Vizualizări: 2,019

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: