Eveniment

Prinși drogați la volan

O acțiune a poliției în București a lăsat 16 șoferi fără permise de conducere și alții 57 au primit amenzi în valoare de aproximativ 41.500 de lei în timp ce doi șoferi au fost sancționați pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

Controalele făcute în noapte de sâmbătă spre duminică de Brigada Rutieră a Capitalei au dus la depistarea a doi şoferi sub influenţa substanţelor psihoactive, unul dintre ei având droguri de risc şi în maşină. „În noaptea de 07/08 Ianuarie a.c., poliţiştii Brigăzii Rutiere au desfăşurat activităţi de control în mai multe zone de interes operativ aflate în raza de competenţă în scopul prevenirii accidentelor de circulaţie produse pe fondul conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa alcoolului sau a substanţelor psihoactive. În urma controalelor efectuate, poliţiştii rutieri au aplicat 57 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 41500 lei şi au constatat 3 infracţiuni după cum urmează: 2 pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive; 1 pentru deţinere de substanţe psihoactive din categoria drogurilor de risc”, a anunțat Brigada de Poliţie rutieră a Capitalei.

În această acțiune au fost reţinute 16 permise de conducere: 6 pentru încălcarea regimului legal de viteză, 5 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice (contravenţie) și două pentru infracţiunile la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Vizualizări: 444

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: