Politică

Primarul judecat pentru mită revine în funcție

Cadou de Crăciun de la judecători pentru primarul comunei gorjene Albeni. După ce a scăpat de arestul la domiciliu, Ionuț Stan poate reveni la primărie. 

Deși Tribunalul Gorj i-a interzis să exercite funcția de primar și i-a impus să stea la distanță față de anumiți salariați ai primăriei, martori în dosar, Stan a contestat măsura și a avut câștig de cauză la Curtea de Apel Craiova.

„În temeiul art.425/1 alin. 7 pct.2 lit. a Cpp rap la art. 205 Cpp admite contestaţia formulată de contestatorul inculpat Stan Silviu Ionuţ împotriva încheierii nr. 134/16.12.2022 pronunţată de Tribunalul Gorj. Desființează integral încheierea contestată și înlătura obligaţia prevăzută de art.215 alin.2 lit.e Cpp, respectiv obligaţia de a nu exercita funcţia de primar în cadrul Primăriei comunei Albeni”, se arată în minuta sentinței de miercuri a Curții de Apel Craiova.


Sentința este definitivă, astfel că Stan se poate întoarce de mâine la primărie. Primarul este trimis în judecată pentru luare de mită, abuz în serviciu, fals şi instigare la fals.

Vizualizări: 1,961

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: