antiVirale

Primăria Turceni oferă daruri de sărbători de zeci de mii de euro 

Administrația locală din orașul Turceni nu s-a zgârcit la bani în ceea ce privește cadourile ce le va oferi de sărbători. Primăria a cumpărat, la mijlocul lunii noiembrie, 2800 de pachete de sărbători. Având în vedere conținutul acestora, nu toate sunt destinate copiilor din localitate. 

800 dintre pachetele cumpărate conțin inclusiv cafea și vin spumant. ”Fiecare pachet va conține: panettone 500g, praline de ciocolată 50g, tabletă de ciocolată 100g, cafea măcinată 100g, băutură 750 ml, platou”, scrie la descrierea achiziției. Peste 73 de mii lei a cheltuit primăria pentru cumpărarea acestora, adică aproape 15 mii euro.

Celelalte 2000 sunt pachete cu dulciuri, care vor fi acordate de Crăciun. Pentru acestea, primăria a cheltuit peste 99 mii lei, ceea ce înseamnă o cheltuială ce depășește 20 de mii de euro.

În plus, administrația locală din Turceni a venit și în sprijinul lui Moș Nicolae. A achiziționat 1800 de pachete cadou ce conțin dulciuri, pentru care a plătit alți 12 mii euro. Produsele au fost cumpărate de la Selgros Cash &Carry SRL. 

Vizualizări: 721

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: