Social

Primăria Motru anunță că nu pot fi făcute cărți de identitate

Primăria din Motru anunță că nu există materialele necesare confecționării cărților de identitate, astfel că uneori nu poate fi respectat termenul maxim de soluționare a cererilor, de 45 de zile.

Problema este la nivel național, pentru că statul nu a reușit să finalizeze licitația pentru achiziționarea materialului plastic pe care se printează actele. Din februarie oamenii sunt puși pe drumuri.

Potrivit Legii 55/2020, valabilitatea Cărților de identitate se prelungește pe toată durata stării de alertă și încă 90 de zile de la ridicarea acesteia.

“Recomandăm persoanelor cu cărțile de identitate expirate să le păstreze până la remedierea condițiilor tehnice, întrucât sunt valabile pe teritoriul României. Funcționarii Serviciului SPCLEP fac tot ce este necesar pentru soluționarea cererilor în cel mai scurt timp, în vederea înlăturării eventualelor probleme create de lipsa cărții de identitate. Ne cerem scuze pentru discomfortul creat. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, a transmis Primăria Motru.

Vizualizări: 1,660

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: